Vaccin. Vaccinationerna för personer med LSS återupptas imorgon. Foto: Fredrik Gustafsson

Vaccinationerna för personer med LSS återupptas

Imorgon återupptas vaccinationerna för kunder inom LSS och SoL.

  • Publicerad 08:33, 26 apr 2021

Vaccinationerna för kunder med insats enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL), har återupptagits och kommer den här veckan att utökas från två vaccinationsdagar på Kompassen i Enköping, till tre dagar. Vaccinationerna inleds imorgon tisdag.

– Glädjande är nu att vi har fått en hel dag till i vecka 17 där våra kunder med insatser inom LSS och SoL erbjuds att vaccinera sig. Tidigare hade vi fått två dagar, nu får vi alltså tre, säger Ann Bonny, kommunens vaccinationssamordnare.

Erbjudandet gäller för kunder med insats inom LSS och SoL och som fått kallelse sedan tidigare.

– Jag vill vara tydlig med att erbjudandet gäller dig som kund som inventerats av oss på Enköpings kommun och som fått kallelse tidigare, säger Ann Bonny och tillägger:

– Du som vill boka tid ringer till Region Uppsalas call center. I kallelsen du fått finns information om hur du gör för att boka, säger Ann Bonny.

”Känns galet bra”

Nyheter Den 20-årige Örsundsbrobon Elias Öberg längtar att få gå ut och dansa med vänner igen. Så pass mycket att han gjort en låt på ämnet. En låt som tagit sig hela vägen till final i musiktävlingen P4...fredag 14/5 10:26

Sångstund för små ska ske stirrande på skärm

Nyheter Det 14 maj hålls en glad sångstund för de allra minsta och deras vuxna. Evenemanget sker via dataprogrammet Teams.torsdag 13/5 1:15