Foto: Mostphotos

Togs med stulet gods i bilen - nu häktad

Ibland går det fort. Klockan hade inte hunnit bli halv sex på fredagens morgon då en bilist stoppades av polis vid Ekolsund. Några timmar senare fanns tillräckligt med bevis mot honom för att han skulle anhållas.

  • Publicerad 20:43, 20 nov 2020

Det är en man i 40-årsåldern som har anhållits, misstänkt för stöld, och senare häktats.

Han greps tidigt på fredagens morgon vid halv sex, sedan en polispatrull fattat misstankar om ett fordon som man valde att stoppa på E18 i höjd med Ekolsund.

I bilen påträffades bildelar av olika sort från en Mercedes.

Föraren greps då på platsen, misstänkt för stöld.

Tre timmar senare hade polisen lyckats knyta de stulna bildelarna till en ägare. Det var en bilägare i Västerås som anmält att han fått flera bildelar, däribland framlyktor, ratt och delar av instrumentpanelen, stulna.

Med den informationen kunde mannen som tidigare gripits även anhållas. Dagen efter, på lördagen, häktades han.

Pappan i den drabbade familjen: ”Vi hade polisskydd i tre månader”

18-åring åtalas för granatattacken i Bro. Det var i somras som en barnfamilj i Bro utsattes för livsfara då en handgranat kastades mot deras villa och detonerade på altanen. Nu väcker åklagaren åtal. För Mitt i berättar pappan i familjen om...fredag 15/1 15:34

Körigt för bärgaren när första halkan kom

När halkan slog till i början av veckan blev det intensivt för bärgarna på Craft Carrier, som servar hela norrort. – Från måndag morgon till onsdag kväll har vi haft 250 jobb. Normalt ligger vi på...torsdag 14/1 12:36