Foto: Mostphotos

Togs med stulet gods i bilen - nu häktad

Ibland går det fort. Klockan hade inte hunnit bli halv sex på fredagens morgon då en bilist stoppades av polis vid Ekolsund. Några timmar senare fanns tillräckligt med bevis mot honom för att han skulle anhållas.

  • Publicerad 20:43, 20 nov 2020

Det är en man i 40-årsåldern som har anhållits, misstänkt för stöld, och senare häktats.

Han greps tidigt på fredagens morgon vid halv sex, sedan en polispatrull fattat misstankar om ett fordon som man valde att stoppa på E18 i höjd med Ekolsund.

I bilen påträffades bildelar av olika sort från en Mercedes.

Föraren greps då på platsen, misstänkt för stöld.

Tre timmar senare hade polisen lyckats knyta de stulna bildelarna till en ägare. Det var en bilägare i Västerås som anmält att han fått flera bildelar, däribland framlyktor, ratt och delar av instrumentpanelen, stulna.

Med den informationen kunde mannen som tidigare gripits även anhållas. Dagen efter, på lördagen, häktades han.

Anställdas larm inifrån församlingen: "Kyrkoherden fryser ut och skäller på medarbetare”

✔ Facket: ”Agerar det kraftfullaste vi kan” ✔ Anmälan till Arbetsmiljöverket Tystnadskultur, hög personalomsättning och en kyrkoherde som kränker, fryser ut och skäller på medarbetare. Sådan är situationen inom Kungsängens församling enligt anställda som nu slår larm.fredag 4/12 14:06

Nu drar ryttarföreningens verksamhet igång igen

Innertaket säkrat efter stormen. Två veckor har gått sedan stora delar av taket på ridhuset hos Upplands-Bro ryttarförening blåste av till följd av den hårda vinden. Verksamheten blev tvungna att stänga till följd av händelsen – men...onsdag 2/12 13:49