Det började illa för SFK på Stadshagens IP då hemmalaget gjorde 1–0 på straff redan i 3:e minuten. I minut 44 kom också 2–0, psykologiskt tungt precis före halvtidsvilan.

Men Sollentuna gav inte upp. Nyligen inbytte Abdulmannan Khalil tryckte distinkt in ett frisparksinlägg 20 minuter före slutsignalen och bara några minuter senare sprang sig Maximilian Dejene loss på vänsterkanten och slog in bollen framför mål – där den stöttes i nät av en olycklig KB-försvarare.

Ny match redan på onsdag

Matchen slutade 2–2 och SFK har nu tre raka utan förlust. Nästa match spelas redan på onsdag, borta mot Örebro Syrianska IF.

Klockan 16.00 på söndag, den 12 maj, är det dags för nästa hemmamatch då IF Karlstad Fotboll gästar Sollentunavallen.

Damlaget på fjärde plats

Även SFK:s damer spelade oavgjort i helgen, 0–0 hemma mot Bele Barkarby FF.

Laget har 10 poäng efter fem omgångar och ligger på fjärde plats i division 1 norra.