Foto: Mostphotos

Skadegörelse...och skadegörelse

Skadegörelse kan se olika ut. Ibland är det en följd av att man är korkad tonåring. Ibland blir det så för att tjuvar är klåpare.

  • Publicerad 09:59, 12 nov 2020

Bangårdsgatan

Tisdag 01-04

Försök till stöld, skadegörelse. På taket till en lastbil fanns en ljusramp. Det gör det fortfarande, för de tjuvar som försökte stjäla den klarade inte att få loss den. Däremot klippte de sönder kablar, bröt upp rampen och gjorde skador på taket. Kostnaden för att åtgärda skadorna har beräknats till 60.000 kronor.

Skolparksscenen

Fredag - tisdag

Skadegörelse. Än en gång har Skolparksscenen utsatts för skadegörelse. Den här gången har någon klottrat med svart spritpenna – att döma av de juvenila meddelanden som skrivits torde gärningspersonerna kunna sökas i de yngre åldersgrupperna. Men vem vet, det finns kanske vuxna som får kickar av att skriva k*k och dylikt?

Westerlundska inför fjärrundervisning – igen

Nyheter Westerlundska gymnasiet övergår till att delvis undervisa på distans. Bland annat för att minska trängseln i skolan matsal. – Det finns en oro både bland elever och personal, säger Carina Westh som...torsdag 26/11 11:41

Bestulen på golfklubbor? Se hit!

Nyheter Golfklubbor som tros vara stulna har hittats. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. Det är något av dagens blåljusrapport.torsdag 26/11 10:54