Det stod 0–1 i halvtid, men i början av andra halvlek kvitterade Emil Stenstrand med ett tungt långskott i krysset.

Emil Stenstrands långskott har precis borrat sig in i vänstra krysset, utom räckhåll för FBK Karlstads målvakt.

Ettan Fotboll

En kvart senare återtog Karlstad ledningen, men Sollentuna gav aldrig upp och med drygt tio minuter kvar sköt Oskar Kihlgren in 2–2 från distans efter en hörna.

Sollentunas fotbollsherrar ligger näst sist i tabellen med två poäng på fyra matcher. Nästa chans att bärga en trepoängare är på söndag då man möter Piteå IF FF med avspark klockan 16.00, och då ska man kunna spela på sin ordinarie hemmaplan Sollentunavallen.

Damerna är femma

För Sollentuna FK:s damer blev det förlust i helgen, 0–2 hemma mot serieledarna i division 1 norra, Team TG FF. Tack vare två inledande segrar dessförinnan har SFK sex poäng efter tre matcher och ligger femma i tabellen.

Nästa match spelas på lördag, den 27 april, då SFK möter IFK Östersund på bortaplan.