SÄLJS. Nu säljs Runbytandläkarna och får nytt namn. Men lokaler och personal är samma. Mottagningen i Stora Wäsby byter namn till Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård. Foto: Praktikertjänst

Runbytandläkarna får ny ägare

Runbytandläkarna har fått ny ägare. Det är Praktikertjänst som köper verksamheten av de fyra delägarna. Lokalerna finns dock kvar, personalen likaså. Men namn och logga ändras.

  • Publicerad 08:00, 23 maj 2022

Det var den 2 maj som vårdföretaget Praktikertjänst tog över Runbytandläkarna i Upplands Väsby. Men patienterna kommer troligtvis inte att märka någon större skillnad.

Mottagningarna finns kvar på samma adresser, alltså i både Runby och Stora Wäsby.

Samlingsnamnet för de båda mottagningarna var tidigare Runbytandläkarna, men nu får de varsitt namn. Verksamheten i Runby byter namn till Praktikertjänst Runby Tandvård och mottagningen i Stora Wäsby, Gamla Stallet, heter numera Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård.

20 år i Väsby

Runbytandläkarna har funnits i Upplands Väsby i över 20 år, först i Runby och sedan tolv år även på Stora Wäsby gård. Verksamheten omfattar både allmäntandvård och specialisttandvård. Arbete med implantattandvård har varit en särskild inriktning.

– Vi har en väl utarbetad vårdfilosofi som vi tillsammans med Praktikertjänst ska fortsätta värna om. Övergången till Praktikertjänst skapar en trygg framtid för både patienter och medarbetare, säger Eva Björkman, vd för Runbytandläkarna.

Runbytandläkarna byter namn

Verksamheten i Runby:

Ligger kvar på Oxundavägen 13 och byter namn till Praktikertjänst Runby Tandvård.

Verksamheten i Stora Wäsby:

Ligger kvar i Gamla Stallet och byter namn till Praktikertjänst Stora Wäsby Tandvård.

Visa merVisa mindre