Vitriskagatan

Torsdag kl 17.00 – Fredag kl 06.30.

Skadegörelse. Så var det dags igen. Mer glasskross utan annan avsikt än att åsamka skadegörelse. Denna gång är det två rutor, en till entrén och en till ett kontor, på Robinsonskolan Vitriskagatan, som krossats.

Galgvreten

Torsdag kl 16.

Drogbrott. När polis kontrollerade en kvinna som satt på passagerarplats i en bil parkerad utanför en bostad i Galgvreten uppstod misstanke om narkotikainnehav. Narkotikaklassade läkemedel anträffades i bilen och togs i beslag. Kvinnan blev därför misstänkt för Ringa narkotikabrott Innehav. Husrannsakan genomfördes i den angränsande bostaden och där fanns en man, ca 40 år, som blev misstänkt för Narkotikabrott av normalgraden efter att man i bostaden anträffat misstänkt amfetamin.

Torggatan

Onsdag kl 17.35.

Drogbrott. När man kontrollerades på Torggatan uppfattade polispatrullen honom som narkotikapåverkad varpå han togs med på kroppsbesiktning och förhör. Han var positiv på narkotisk substans i ett snabbtest. Mannen är drygt 20 år gammal och bor i kommunen.

Sandgatan

Onsdag kl 18.00-23.30.

Bilstöld. En röd VW Caddy stals under onsdagskvällen. Den stals när den stod låst och parkerad på Sandgatan.

Enköping

Onsdag kl 22 – Torsdag kl 06.30.

Cykelstöld. På torsdagsmorgonen upptäcktes att dörrar till en bod stod öppna och att tre cyklar som förvarats i boden saknades. Det är en grön/svart Scott Mountainbike, en orange Scott Monuntainbike samt en vit damcykel med ett totalt godsvärde på 8.200 kr. som stulits

Gustav Adolfs plan

Onsdag kl 15.30-23.00.

Stöld. En cykel som stått låst och parkerad vid Gustav Adolfs plan stals i onsdags. Det är en svart damcykel av märket Sjösala, modell Mariedal, värd 5.500 kr, som har stulits