Båtebacken, Johans Brygga, Styrsö Den fullproppade delin och klädbutiken EmmaMalena har fått sällskap av Tångbaren på en brygga på Styrsö. Den havsnära skaldjursrestaurangen utlovar riktigt goda rätter tillagade av havets läckerheter inköpta direkt från Styrsös fiskebåtar. Tång står också högt på menyn.

Yeppo & Soonsoo.  Sortimentet erbjuder det senaste inom K-Beauty med produkter som bland annat innehåller lakritsrot, ginseng, snigelslem, fermenterat risvatten och björksav.

Yeppo & Soonsoo. Sortimentet erbjuder det senaste inom K-Beauty med produkter som bland annat innehåller lakritsrot, ginseng, snigelslem, fermenterat risvatten och björksav.

Pressbild

Koreansk hudvård till göteborgarna

Femman, Nordstan Yeppo & Soonsoo 2018 i Finland och är inget mindre än specialiserad på koreansk skönhetsvård. Ambitionen är att föra de bästa skönhetstrenderna och kulturpärlorna från Korea till hela Europa.

"Vi är oerhört glada att snart kunna öppna dörrarna till vår senaste skönhetsoas. Med det största utbudet av vegansk, icke djurtestad hudvård, makeup, hårvård och kroppsvård från Korea, och med drygt 80 olika ansiktsmasker att välja bland, har vi något för alla", säger grundaren Elisa Ahonpää-Kim.

Butiken öppnar på gallerians gatuplan 12 juli.

Lilla Kathmandu. Här serveras kryddiga rätter från det nepalesiska köket.

Lilla Kathmandu. Här serveras kryddiga rätter från det nepalesiska köket.

Facebook

Här är kryddblandningen hemligheten

Byalagsgatan 13, Kyrkbytorget Hisingen har fått en ny nepalesisk restaurang. Hos Lilla Kathmandu serveras färgstarka rätter från det nepalesiska köket som påminner om det indiska men där kryddblandningen, koriander, ingefära, gurkmeja och vitlök, är grädden på moset.

Kockarna beskriver det själva: "Det är en magisk känsla när man sätter första sleven i munnen." På menyn finns både kyckling, lamm, räkor och vegetariska rätter såsom, butter chicken, rogan josh och nepali kwati dal.