NYÖPPNAT. Eatary har öppnat på Kunghsolmen, Natasa Jansson är platschef. Foto: Pressbilder

Ny restaurang med eget bageri och lekrum öppnar på Kungsholmen

Frukost, lunch- och även kvällsöppet framöver. Dessutom med eget bageri. Nu har en ny restaurang öppnat på Warfvinges väg.

  • Publicerad 12:04, 8 okt 2020

Det är restaurangkedjan Eatary som har öppnat på Warfvinges väg 33. Under sommaren hade de lite pop up-öppet men nu kör de på för fullt berättar platschefen Natasa Jansson. Planen är att erbjuda något under hela dagen.

– Vi vill erbjuda allt från frukost, lunch till middagar. Det ska vara personligt och som att sitta i sitt egna vardagsrum, säger hon.

I lokalen kör de dessutom ett eget bageri där bröd och bakverk kommer bakas från grunden. Matmässigt är det ”klassiska nordiska smaker med en touch av världen” som gäller med både ”husmanskost och mycket cross-overs”, enligt Natasa Jansson.

Från början kommer restaurangen hålla öppet måndag till fredag från morgon till eftermiddag. Men planen är att snart även köra kvällar och helger.

– Så fort fler gäster börjar hitta till oss är tanken att öppna upp på kvällarna. Det ska vara som en bra kvarterskrog, med bra vinbar och vinkvällar, afternoon tea och brunch, säger Natasa Jansson.

Och för att locka fler barnfamiljer har de även ett lekrum i en av matsalarna, berättar hon.

– Vi tänker att det kan göra att man kommer ut lättare, det ska vara familjevänligt här. Vi hoppas att de som bor här också ska hitta till oss.

Ny restaurang

Vad: Eatary Kungsholmen, ny restaurang för frukost, lunch och senare även middagar.

Var: Warfinges väg 33

När: Öppet måndag-fredag klockan 07.40-15. Planerar att öppna på kvällar och helger framöver.

Visa merVisa mindre