Foto: Mostphotos

Mc-olycka med dödlig utgång i Håbo

En man i 50-årsåldern har avlidit i en trafikolycka på Skoklostervägen. Med sin motorcykel kolliderade föraren med en traktor.

  • Publicerad 18:10, 30 apr 2021

Olyckan skedde kl 14.12 på fredagen.

På länsväg 555 kolliderade en traktor och en motorcykel. Föraren av motorcykeln kördes med ambulans till sjukhus med allvarliga skador.

Senare meddelades att mannen, en Håbobo i 50-årsåldern, avlidit till följd av sina skador.

– Polisen misstänker att det är en omkörningsolycka. Traktorn har enligt uppgift signalerat för att svänga av den här vägen, och i samband med det har motorcyklisten påbörjat en omkörning och därmed kolliderat med traktorn, säger presstalespersonen Magnus Jansson Klarin till Aftonbladet.

Polisen har hört föraren av traktorn, som inte skadas, och vittne på platsen. Föraren till motorcykeln kunde inte höras.

Polisen har inlett en förundersökning och tagit motorcykeln i beslag för att kunna genomföra en teknisk undersökning.

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31