Förbipasserande larmade. Den man som hittades nära Lötsjön avled snart därefter. Foto: Sal Idriss / Byrd

Man som hittades vid Lötsjön avled senare

Den livlösa man som hittades vid begravningsplatsen nära Lötsjön avled senare trots insatser på plats.

  • Publicerad 14:25, 24 mar 2021

Klockan var strax efter åtta i måndags kväll då förbipasserande såg den livlösa mannen nära Lötsjön och begravningsplatsen.

– De larmade polisen. Många var på plats och jobbade med livräddande insatser. Men mannen avled ganska snart efter anträffandet, säger Anna Westberg vid polisens mediacenter.

Misstänker mord

Polisen utreder nu vidare det som man misstänker är ett mord. Varför det finns misstanke om brott och vilka skador mannen hade vill inte polisen berätta.

– Det finns omständigheter som tyder på att någon eller några ligger bakom dödsfallet. Men med hänsyn till utredningen och att ingen är gripen kan jag inte gå in på detaljer, säger Anna Westberg.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Rymde från rättspsyk – nu åtalas 20-åringen för mordet

Nyheter 45-åring höggs ner vid bankomat Efter att ha rymt från rättspsyk, där han redan satt för mord, högg 20-åringen en man han råkade stöta på till döds i vintras. Nu åtalas han för mordet och för två rån i Sundbyberg.måndag 12/4 10:54

Fortsatt ökning av covid-19 i Solna och Sundbyberg

Nyheter Nära 11 000 konstaterat smittade totalt Covid-19 fortsätter spridas allt mer i Solna och Sundbyberg. Sammanlagt finns nu nästan 11 000 konstaterade fall av sjukdomen i städerna.måndag 12/4 1:15