Liseberg

Trubbel, Troublemakers, Mimikry och Världen Brinner. Smaka på den line-upen och förbered dig på en rent oförglömlig upplevelse med hög energi, kraftfulla budskap och fantastisk musik.

Fredag 2 augusti delar Mimikry och Världen Brinner på scenutrymmet.

Mimikry.

Mimikry.

Pressbild

Mimikry – kvartetten från Borlänge som under 30 år levererat punk på högsta nivå och genom åren förundrat publiken över sina oväntade och kreativa punkiga tolkningar. Ibland är de en hård käftsmäll mot orättvisor, ibland är de vacker kärlek. Och allt där emellan.

Världen Brinner.

Världen Brinner.

Pressbild

För Världen Brinner finns det ingen tvekan – kvinnor ska ta plats! Sedan starten 2015 har de jobbat hårt för att ta natten, punken och rocken tillbaka. Med Malin Sandberg i fronten, och en karisma utöver det vanliga, lyckas de alltid fånga in publiken med på intensiva, energiska och passionerade liveshower.

Lördag 3 augusti blir det dubbelt göteborgskt med Troublemakers och Trubbel.

Under fyra decennier har Troublemakers gjort ett viktigt avtryck i svensk musikhistoria. De har överlevt nio statsministrar, spelat i sju huvudstäder, släppt nio fullängdare och levererat punk i högsta klass – alltid med glimten i ögat. Rocken é hård men Troublemakers är hårdare.

Trubbel.

Trubbel.

Pressbild

Trubbel har sedan start gjort det tydligt att de hör hemma på den stora punkscenen. Kvartetten som med bandnamnet speglar allt från besvär, svårigheter och trassel lyckas bjuda på fantastisk punk i en ångande mix av bas, gitarr och trummor. Musik som inte låter någon i publiken stå still, eller oberörd för den delen.

Var där eller en fyrkant.