Under sommaren gav sig delar av originalmedlemmarna i The Latin Kings sig ut på en miniturné, vilket skapade en så stor efterfrågan att de gamla rävarna bestämde sig för att ordna en rejälare turné under hösten och vintern.

På listan över stoppen återfinns flera storstäder – däribland Stockholm och Malmö – men hemtrakterna i norra Botkyrka finns inte.

– Det är inget som är bokat just nu. Men det hade ju så klart varit kul om det blev av, säger Douglas "Dogge Doggelito" Léon.

Flört med gammal publik

Med eller utan stopp i Botkyrka, ser Dogge varmt emot kommande turnén.

– Det ska bli kul! Vi kommer ju köra gamla klassiker, så vi flörtar lite med de som växte upp med oss. De flesta är ju föräldrar nu, så om deras barn följer med så vet vi kanske inte vad de kommer tycka, säger han.

Vad tycker dina egna barn om din gamla musik?

– De är nog lite trött på den faktiskt. De har ju växt upp med musik hela tiden egentligen, så de slipper följa med på turnén.

Turnéns första stopp är i Luleå i oktober, och avslutas i Göteborg. Bland bandmedlemmarna återfinns Dogge Doggelito, Rigo Topaz (Rodde), Azzan Jaxx och TITO. Salazarbröderna (Chepe och Salla) följer inte med.