I morgontrafiken var en personbil och en lastbil är inblandade i en olycka vid Södra Länken. En person fick föras till sjukhus med lindriga skador. Personbilen bärgades från platsen och det finns ingen brottsmisstanke i samband med olyckan.

https://www.mitti.se/nyheter/smhi-utfardar-snovarning-i-stockholm/repuay!Z62gUbRlJAnpLcvmt7K87g/

I Haninge inträffade vid 15.30-tiden en olycka på riksväg 73 i norrgående riktning, vid trafikplats Överfors. Två personbilar kolliderade, och ingen person skadades.

Vid korsningen Blackebergsbacken/Blackebergsvägen i Södra Ängby hamnade en lastbil i diket vid 15.45-tiden. Lastbilen bärgades senare från platsen och chauffören klarade sig utan skador.

Och vid lunchtid krockade två lastbilar i Grödinge, på den så kallade Slingerbulten, den olycksdrabbade vägen mellan Rosenhill och Tungelsta. En person fördes till sjukhus med ambulans efter krocken, och vägen stängdes av för trafik i flera timmar efter olyckan.

https://www.mitti.se/nyheter/tva-lastbilar-frontalkrockade-i-halkan-en-person-till-sjukhus/repuay!9hFtWJDnMo17WL5QGG@Og/

Snöfallet avtog

Snöfallet har mattats av under kvällen, och under tisdagen väntas mestadels uppehåll, men fortsatt ett par minusgrader på de flesta håll i länet, enligt SMHI:s prognos.

Uppdatering

Men även under tisdagsmorgonen inträffade olyckor. Bland annat på E18 i Brottby i södergående riktning. Två personbilar kolliderade vid 07.30-tiden. Skadeläget oklart.