UTREDER MORD. En skjutning i västra Stockholm slutade med att en person dog. Foto: Cristian Monrey / Byrd

Ingen gripen efter mordet på 20-åring i Beckomberga

Polisen har ännu inte frihetsberövat någon misstänkt för mordet på en 20-årig man i Beckomberga. Nu vill de ha tips från allmänheten.

  • Publicerad 12:00, 5 nov 2020

Vi tittar på eventuella motivbilder.

Det var på måndagskvällen den 2 november vid 23.10 som polisen larmades om en skottlossning Beckomberga, Bromma.

Man död efter skottlossning i Bromma

På platsen påträffades en skottskadad man i 20-årsåldern som fördes till sjukhus. Han avled dock på tisdagsmorgonen av sina skador.

Polisen är nu klar med den första tekniska undersökningen.

– Undersökningen ska skickas iväg för analys, men det är alldeles för tidigt att uttala sig om vad som framkommit där, samma gäller för det som framkommit i förhör, säger Per Fahlström, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Ingen frihetsberövad

På onsdagen fanns ingen person frihetsberövad i ärendet. Polisen är i behov av tips från allmänheten och knackar dörr i området, berättar Per Fahlström.

– Självklart tittar vi på eventuella motivbilder i utredningsarbetet, men vad det är kan vi inte uttala oss om i nuläget, säger han.

"Många vill prata"

Patrik Esterling, operativ samordnare på Vällingbypolisen, säger på torsdagsmorgonen att det varit ovanligt lugnt när det gäller andra polisärenden i området sedan måndagens mord.

– Både krisstödsgrupper och poliser finns på plats i området och vi på polisen försöker vara där veckan ut. Min uppfattning är att många boende vill prata av sig. Man tycker det är obehagligt att mordet skett så nära hemmets lugna vrå, säger han.

Har du sett något?

Den som har uppgifter om mordet kan antingen kontakta polisen på plats i Beckomberga veckan ut eller ringa 114 14.