Foto: Mostphotos

Inbrott i pizzeria under helgen

Polisrapporten från helgen är tunn. Rattfylleri, stölder och skadegörelse – samt ett inbrott i en pizzeria.

  • Publicerad 12:30, 31 aug 2021

E18 Ekolsund

Måndag 15.45

Rattfylleri mm. På måndagens eftermiddag stoppades en bilist som är misstänkt för fyra olika brott: rattfylleri, narkotikabruk, brott mot knivlagen och en ordningsbot för att han talat i handhållen telefon medan han körde.

Legno Italia Pizzeria

Lördag 01.27

Inbrott. En pizzeria i Bergvreten, drabbades tidigt på lördagen av ett inbrott. Genom att bryta upp ett fönster tog sig okända gärningsmän in i pizzerian. Vad som stulits är ännu inte fastställt.

Staxhammar

Lördag

Stöld. På lördagen upptäckte en båtägare att den gummibåt med elutombordare som varit uppställd och fastsatt på en större båts badbrygga hade stulits. Stölden tros ha begåtts under de senaste tre veckorna.

Stockholmsvägen, Enköping

Fredag 21.42

Rattfylleri. En bilförare som kontrollerades av polis blev misstänkt för bruk av narkotika och drograttfylleri.

Sadelmakargatan

Fredag - söndag

Skadegörelse. En personbil har utsatts för skadegörelse genom att någon ritat ett hakkors på bakre bildörren på förarsidan i svart tusch, ca 20 x 20 cm.

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12

Bok om beredskap av Enköpingsmilitär

Nyheter Miguel Guerrero arbetar till vardags på ledningsregementet i Enköping. Han är snart aktuell med boken "Krisberedskap för alla: en handbok för dig som inte är prepper".fredag 24/9 11:11