Foto: Mostphotos

Hästskylt stulen vid Landsberga

Blåljusrapporten innehåller ett försök till bedrägeri, en rattfylla – och en stulen hästskylt.

  • Publicerad 11:45, 28 jan 2021

Havsörnsgatan

Onsdag 19.45

Rattfylleri. En Enköpingsbo i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument, 0,15 mg alkohol per liter utandningsluft.

Enköping

Måndag + onsdag

Försök till bedrägeri. Ett man ringde till en kvinna i Enköping och sa sig jobba för företaget "Privat ID". Kvinnan skulle ha blivit ID-kapad enligt mannen och hon uppmanades att logga in för att stoppa kapningen. Hon gick dock inte på bluffen, utan nekade och la på luren. Två dagar senare, under onsdagen, kom en räkning från företaget "Privat ID" med postadress i Göteborg som kvinnan anmodades betala. Hon har dock bestridit även den och polisanmält. Den som googlar "privat ID" ser att det företagsnamnet användes redan 2019 i ID-bluffsammanhang.

Biskopskulla

December

Stöld. Vägmärket "Varning för ridande" stals någon gång förra året mellan den 2 och 16/12 från sin stolpe vid länsväg 565 i Biskopskulla, nära Landsberga gård. Den värderas till 685 kronor.

Vägskylt: Varning för ridande.

Tidigare mordförsöksmisstänkt kvinna frias

Nyheter Den unga kvinna som suttit häktad för mordförsök sedan i mitten av januari har släppts på fri fot.fredag 26/2 14:01

Stöld för 400.000 i Fjärdhundra

Nyheter Polisen misstänker att en internationell liga slagit till i Fjärdhundra. Utrustning värd 400.000 kronor har stulits ur en grävmaskin. Polisen vädjar om att få in vittnesuppgifter.fredag 26/2 13:44