Karta. Blå markering i kartan visar avstängningen på Sandbrogatan. Röd markering på kartan visar fortsatt avstängt körfält på Torggatan. Foto: Enköpings kommun

Här är vägarna som stängs av på måndag

Körigt. Nya vägavstängningar väntar i Enköping från och med på måndag.

  • Publicerad 09:20, 12 jan 2022

En del av Sandbrogatan stängs av från och med måndag, den 17 januari. Anledningen är att kommunen ska renovera vattenledningar i området.

Under renoveringsarbetet som är planerat att pågå fram till och med i slutet av januari är sträckan helt avstängd för genomfart. Men infarten från Tullgatan är öppen (Blå markering i kartan ovan visar avstängningen).

Alternativa vägar är Östra Ringgatan och Kaptensgatan via Ågatan.

Torggatan som har varit avstängd från rondellen vid Östra Ringgatan och fram till infarten till parkeringen vid Coop en tid. Nu öppnas ett körfält för trafik ner mot Coop (se grön markering i bilden ovan). Röd markering på kartan visar fortsatt avstängt körfält. Alternativa vägar är Östra Ringgatan och Kaptensgatan via Ågatan.

På Torggatan är det Ena Energi som håller på att renovera fjärrvärmeledningar. Arbetet beräknas pågå från den 17 januari fram till och med i mitten av februari.

Körde om polis i 160 km/h

Nyheter Personbil blåste om polispatrull i 160 kilometer i timmen, utan körkort.onsdag 19/1 14:20