Foto: Erik Hjärtberg

Grovt rån på Bergsgatan

Grovt rån på Bergsgatan. Polisen söker nu vittnen som sett en ljus bil av kombimodell vid Bergsgatan på onsdagsmorgonen.

  • Publicerad 10:48, 5 jan 2022

Polisen misstänker att ett grovt rån begicks vid 07-tiden på onsdagsmorgonen på Bergsgatan i Enköping.

Platsen är avspärrad av polis för teknisk undersökning.

Polisen söker nu efter vittnesuppgifter kring händelsen. Däribland söker man iakttagelser kring en ljus bil av kombimodell som ska ha framförts på platsen där det grova rånet ska ha begåtts.

"Polisen söker även dig som kan ha gjort andra iakttagelser i samband med händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14. " Skriver polisen på sin hemsida angående händelsen.

Trädgårdsdagen växer till sig

Nyheter Det kallas Enköpings största årligt åter­kommande evenemang – Trädgårdsdagen – som i år återuppstår från den digitala­ världen till att bli livs levande igen. Och kanske större och starkare än...fredag 20/5 11:24

Regionanställda ska hyllas med Maggio-konsert

Nyheter Många regionanställda har slitit hårt under pandemin. Nu ska de hyllas och tackas för sina insatser – med konsertbiljetter till Veronica Maggio och Eric Gadd.fredag 20/5 11:14