Nu står det klart att Stigbergets Bryggeri får bygglov för sina gamla lokaler i Majorna.

Sedan de lämnade för det nya bryggeriet vid Partihallarna har lokalen använts för småskalig försäljning av folköl men nu kan idén om en egen restaurang förverkligas. Det rapporterar Beernews.se.

Shangri-La blir namnet på den nya restaurangen och Markus Junkala, Disa Clementson och Anton Helmersson ska driva satsningen.

– Först och främst vill vi göra en riktigt go arbetsplats, där vi kan ha en härlig stämning och våra kompisar och andra kan komma och käka. Vi försöker få till nån form av kvarterskrogsstämning. Sen kanske det inte blir exakt så, men alla ska vara välkomna och inte bara öl- och matintresserade. Inte för fint och inte för fult, säger han till Beernews.se.

Markus har erfarenhet från restaurangbranschen och det blir han som ska ansvara för maten på Shangri-La. Ölen fixar bryggeriet själva och lagom till öppningen av restaurangen har de tagit fram en unik öl speciellt för Shangri-La. 

– Den heter Shangri-Lager, så jävla roligt. Det är Nils Hultkrantz pappavitsighet i ett nötskal, säger Markus till öltidsskriften.

Trion siktar på att öppna restaurangen i juni.