Angie Gray

Jakob Janivald, 35, med Sigge och Love, Kvarnbergsplan:

"Jag hoppas att det blir ett bra år. Att vi får vara friska. Sedan är det det vanliga med mer träning och att leva hälsosamt. Det känns som att det varit mycket dåligt på sistone, man hoppas att det ska bli bättre i Gaza och Ukraina. Personligen har jag en bra känsla för det nya året, men om man tittar på omvärlden så har jag inte det."

Angie Gray

Jimmy Kauppi, 32, med Hedda, Balingsnäs:

"Först och främst sänkta räntor. Det är väl det som är jobbigast just nu för många, tror jag. Vi ska ha barn snart, så jag hoppas så klart att det går bra. Sedan hoppas jag självklart att krigen ska ta slut och att det ska bli normalt igen."

Angie Gray

Gunilla Fredriksson, 71, Huddinge centrum:

"Rent praktiskt, precis just nu, så hoppas jag att pendeln ska börja fungera som den ska. Jag bor här till stor del för att jag tänker att det är bra att bo nära pendeln. Jag hoppas att det blir bättre nu när SJ tar över. Sedan hoppas jag ju att det ska bli lite lugnare i världen också."

Angie Gray

Semsi Gurhan Kassem, 36, Tumba, med Lara, Elisa, och Melissa:

"Jag hoppas att alla krig slutar. Jag är jätteledsen över allt som händer med alla barn den senaste tiden. Jag tänker på alla barn i Ukraina och i Palestina. Och alla barn som svälter. Sedan vill jag ha mer trygghet här hemma. Jag har också en tonåring, då är man orolig. Barn är kriminella har man hört den senaste tiden, jag har svårt att förstå det."

Angie Gray

Alessandro Raoul, 16, Tumba: 

"Jag hoppas att allt ska bli bättre, det är så mycket som händer, som är kaos. Det är inflation och samtidigt är det krig i Palestina och Ukraina. Här i Botkyrka vill jag att det ska bli tryggare. Och personligen vill jag börja tävla i år, jag går på kampsport."