På scenen står en säng, en växt och en ihopsjunken soffa. Bögen är lös (i magen) utspelar sig i en replika av Edvin Törnbloms pojkrum och här får publiken följa med i tankar kring att vara homosexuell i tonåren- och Hollywoodfrun Gunilla Persson. Nu framförs showen för slutsålda arenor runt om i Sverige.

– Det kändes jättenervöst. Jag har en följarskara som förstår min humor, men nu skulle jag helt plötsligt recenseras av riktiga människor. Av vuxna.

"Sällan har någon lika självklart hittat hem som Edvin Törnblom" skriver Dagens Nyheter i sin recension och fler tidningar hakar på. Men även om föreställningen är träffsäker och rolig, är den också en gestaltning av hur det är att leva som queer idag:

– Det är jätteviktigt. Att man vågar lyfta tunga ämnen med humor.

Tillsammans med Johanna Nordström driver Edvin Törnblom podcasten ”Ursäkta”, dessutom är han är aktuell som programledare i årets Bachelorette och turnerar med sin föreställning runtom i Sverige. Men innan Edvin intog de stora arenorna arbetade han på Gateau i fem år, som guide på Operan och på en båt. Att stå på scen är dock det som får honom att känna sig hemma, och han känner sig snarare utanför obekväm när han gör tråkigt pappersarbete:

– Jag hamnar utanför min comfort zone när jag deklarerar.

Nästa stopp på turnén blir Lund och mottagandet runtom i landet har varit fantastiskt. Vad framtiden bjuder på vet han inte riktigt än, men att stå på scen hade han inte tänkt sluta med:

– I want to entertain. Entertain the country.