Lillsidan

Tisdag 01.00

Misshandel, våldsamt motstånd, blåljussabotage. Det blev bråk på Lillsidan under natten till tisdag. Polisen kom till platsen då det rapporterats vara stökigt i en lägenhet. Där fanns personer som blivit misshandlade samt en man i 25-årsåldern och en kvinna, båda kända av polisen sedan tidigare.

Då kvinnan skulle transporteras till ett missbruksboende gjorde hon motstånd. Mannen satte sig också till motvärn, han slog mot den ena polisen och sparkade den andra. Poliserna svarade med pepparspray.

De tros båda ha varit påverkade av alkohol och droger.

Örsundsbro

Tisdag 00.45

Misshandel i relation. En man i 45-årsåldern är misstänkt för att ha slagit en kvinna han har en relation med.

Dalvägen, Grillby

Måndag 16.15

Drograttfylleri. En man i 30-årsåldern som bor i Enköpings kommun misstänks ha kört bil drogpåverkad. Han var positiv på drogtest.

Fjärdhundra: Skolan/Badet

Måndag

Inbrott och skadegörelse. Fjärdhundra har drabbats av flera inbrott och inbrottsförsök den senaste tiden. Förra veckan var det idrottsplatsen Mellevi som utsattes. Tidigt på måndagsmorgonen var det dags igen.

Strax efter klockan två på måndagen gick larmet i skolan.

Någon hade tagit sig in i matsalen.

Vad de stal?

Svar: O’boy.

Inget annat. Bara pulver till chokladdrycken.

Vid 6-tiden på morgonen upptäcktes skadegörelse vid badet. Tre fönster hade krossats och åverkan var gjord på två säkerhetsjalusier, men gärningspersonerna hade inte kommit in.

Däremot glömde de en kofot på platsen.

Polisen tror att brotten har samma gärningsmän.