Foto: Mostphotos

BLÅLJUS: Bilist var inne i hästhagen och vände

Blåljusraapporterna från helger brukade ha minst tio-femton olika brott i Enköping. Nu är det två-tre, och knappt det. Utelivet finns knappt och inga lokala fester har tilldragit sig polisens intresse heller. Men några små händelser har vi – som bilisten som var inne i hästhagen och vände.

  • Publicerad 13:03, 15 feb 2021

Villberga

Lördag

Trafikolycka. När en person kom hem och såg sin hästhage fanns tydliga spår av att någon inte klarat hantera sin bil. En fodertunna, stolpar och staket var sönderkört. Spår visade att bilen varit inne i hagen och vänt. Bildelar fanns också kvar i hagen – liksom hästarna, trots att staketet var trasigt stod de kvar och tycktes inte ha skadats på något vis.

Sadelmakargatan

Fredag 23.30

Drograttfylleri. En kvinna i 20-årsåldern som bor i Enköping körde bil på ett sätt som fick polisen intresserad. När bilen stoppades på Sadelmakargatan testades hoin och var positiv på snabbtest. I jackfickan hittades något som tros vara cannabis. Kvinnan blev misstänkt för drograttfylleri och fick lämna ifrån sig körkortet. Hon blev även misstänkt för ringa narkotikainnehav.

Västerleden

Fredag 10.30

Stöld. Katalysatortjuvar härjar ständigt. Den senaste tiden har det blivit allt mer vanligt att det är bilar av märket Renault som drabbas. Så var det även under natten till fredagen, den stölden upptäcktes på förmiddagen kl 10.30.

Tidigare mordförsöksmisstänkt kvinna frias

Nyheter Den unga kvinna som suttit häktad för mordförsök sedan i mitten av januari har släppts på fri fot.fredag 26/2 14:01

Stöld för 400.000 i Fjärdhundra

Nyheter Polisen misstänker att en internationell liga slagit till i Fjärdhundra. Utrustning värd 400.000 kronor har stulits ur en grävmaskin. Polisen vädjar om att få in vittnesuppgifter.fredag 26/2 13:44