Tre bilar brann i natt på Tärnavägen i Bålsta. Foto: Räddningstjänsten

Blåljus: Bilar brann i Bålsta

Tre bilar brann i natt i Bålsta. Enligt räddningstjänsten tros branden ha uppstått i motorrummet till en av bilarna.

  • Publicerad 09:46, 13 apr 2021

Tärnavägen

Tisdag 00.30-01.00

Skadegörelse. En Volkswagen brann under natten till tisdagen på Tärnavägen. Två bilar som stod intill fattade också eld. Bränderna kunde släckas av räddningstjänsten, som i sin rapport uppger att branden troligen har startat i motorrummet och att det inte finns några tecken på att branden skulle vara anlagd.

Dragrännan

Helgen

Försök till inbrott. Någon har försökt ta sig in till ett kontor genom att krossa en fönsterruta, men då glaset var laminerat kom gärningspersonerna inte in.

Tickastigen

Helgen

Stöld. Extraljus har stulits från en bil som stod parkerad utanför ägarens fastighet. Det stulna har ett värde av 2.200 kronor.

Pendeltågsstationen

Lördag 19.35

Narkotikainnehav. En västmanlänning i 30-årsåldern som kontrollerades av polis på pendeltågsstationen visade sig ha narkotikaklassade tabletter i kalsongerna. Han är därför misstänkt för narkotikabrott av normalgraden.

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31