Göteborg

Alisha har tidigare släppt musik på engelska och har genom att dela sina personliga texter och vackra melodier på Tiktok byggt upp en trogen publik på 25 tusen följare.

– Att jag ska släppa musik på svenska efter att jag alltid har skrivit på engelska känns otroligt kul. Efter tre år av att fila på mitt sound och hitta min väg med svenska låttexter är jag mer än redo att dela med mig av vad jag har jobbat på.

Skräckfilm i höst

Hon är en mångsysslare och förutom sin egen musik har hon även skrivit musik till andra och jobbat med bland annat Oberg, Joakim Lundell och Lostboys. Hon jobbar även som modell och flyttade i vintras till Berlin där hon är signad på en av de största agenturerna M4 Models.

Som om inte det vore nog är hon snart aktuell som skådespelare och gör sin första huvudroll i skräckfilmen Pigeonhole som kommer till hösten.

Men nu är det fullt fokus på musiken. Låt oss gå släpps på alla streamingtjänster 5 april.

– Låt oss gå är en rnb/soul-låt som handlar om att vara nykär. Den tidiga känslan när man verkligen gillar en person och bestämmer sig för att ta risken och släppa in den personen i sitt liv. 

Låten är producerad av Bhima Yunusov med textbidrag från låtskrivaren Ida Schönbeck.