I förrgår skrev Aftonbladet om att L, M, KD och SD, skulle ge sig ut på gemensam bussturné och besöka landets kärnkraftverk.

"Finns ingen som helst anledning. Är fly förbannad. Klåpare."

Så kommenterade hon i söndags ett inlägg som länkade till Aftonbladets artikel och var långt ifrån den enda av Liberalernas partimedlemmar som reagerade mycket negativt på nyheten.

– Jag är valledare i Vallentuna. Vi kampanjar dag och natt för att klara Liberalerna över RD-gränsen, säger Jessica Johnson till Mitt i Vallentuna. Vi har så bra liberal politik och har fått så god stämning i partiet. Därför är det extra tråkigt om det kommer ut uppgifter som inte stämmer.

Enligt Jessica Johnsson har landsmötet, Liberalernas partistämma, bestämt att inte samarbeta med SD.

– Vi har partistämmobeslut på att inte bilda regering med SD och att inte stödja en regering där SD ingår. I våras togs också beslut på att inte valkampanja med dem.

Tanken på ett samarbete med SD sprider enligt Jessica Johnson förstämning bland valarbetarna.

– Därför är jag angelägen att få ut budskapet att vi inte ska kampanja med dem. SD är ju vår absoluta motpol. Det är mycket olyckligt om det skulle se ut som att vi valsamarbetar med dem.

– Det är bra att Johan Pehrson nu gått ut och förtydligat att vi inte kampanjar tillsammans. Det är inte någon gemensam valturné och det är jättebra att det blir tydligt.

Mitt i Vallentuna har sökt L:s partiledare Johan Pehrson för att få bekräftat att han håller med om den tolkningen men inte fått svar.