Lisebergsbyn, Skatås Är du sugen på att cykla i skön skogsterräng men saknar rätt utrustning. Misströsta inte. Nu har Göteborgs första MTB-uthyrningscenter öppnat vid Lisebergsbyn, granne med Delsjöområdet. Här uthyres allt från elektriska fulldämpade mountainbikes, vanliga fulldämpade mountainbikes, barn-mountainbikes, grave-cyklar och city-cyklar. Bikemaestro som står bakom satsningen erbjuder även kurser, guidade turer och resor.

"Det känns helt fantastiskt att ge fler människor möjligheten att få uppleva Delsjöområdets vackra natur på två hjul!"

Tuttimatti. Pastabaren i Gårda utlovar en smakresa till Italien på lunchen.

Tuttimatti. Pastabaren i Gårda utlovar en smakresa till Italien på lunchen.

Kevin Palm

En smakresa till Italien – på lunchen

Fabriksgatan 52, Gårda Pasta pesto, bolognese, carbonara, dagens...Hos pastabaren Tuttimatti utlovas en smakresa av Italien. Lunch-hakets ambition är att leverera "autentiska italienska smaker med varje tugga, tillagade med kärlek och omsorg med högsta råvaror." Här serveras pastarätterna främst som take away men Tuttimatti har även några bord för lunchgästerna som föredrar att njuta av maten på plats.

MQ. Nya flaggskeppet finns på Kungsgatan och erbjuder mode för dam och herr.

MQ. Nya flaggskeppet finns på Kungsgatan och erbjuder mode för dam och herr.

Pressbild

Klädkedjans trendiga flaggskepp

Kungsgatan 53, Centrum Mitt i stan har MQ öppnat en ny butik på 300 kvadratmeter som erbjuder utvalda varumärken för dam och herr med fokus på kvalitet och långsiktigt mode. Här är inredningen mer påkostad och synligare för att välkomna kunden och samtidigt hålla under en längre tid. Här finns även en kostymavdelning ”suit shop” för att förhöja upplevelsen för den manliga målgruppen

"Jag är övertygad om att vårt fantastiska kunderbjudande tillsammans med vårt nya butikskoncept kommer komplettera det nyligen uppdaterade och intressanta utbudet på Kungsgatan", säger Ingvar Larsson vd, MQ Marqet.