Melodifestivalen 2024: Deltävling 2. Alla som varit på plats vet om det. Att uppleva Melodifestivalen live liknar inte något annat. Att sitta i publiken i en proppfull arena och ta del av spänningen, stämningen och den episka showen är ren magi som skapar minnen för livet. Fredagens genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla, lördagens tidiga matinéföreställning en fantastisk fest för barnfamiljen och kvällens direktsändning något alldeles speciellt.

Plats: Scandinavium, genrep, fredag 9 februari, kl 19.00, Matinégenrep, lördag 10 februari, kl 14.00 och live och direktsändning, kl 20.00.

Alfons Åberg visas på Småfolkets Bio på Hagabion i vår.

Alfons Åberg visas på Småfolkets Bio på Hagabion i vår.

Pressbild

Småfolkets Bio. Småfolkets Bio är en filmserie för förskolebarn ålder 2–5 år, som introducerar de yngsta för bioupplevelsen! Filmerna är 30 till 45 min långa och visas onsdagar och torsdagar klockan 10.00. Varje barn får sin biljett i kassan och välkomnas sedan med en kort presentation i salongen om hur det går till att titta på film på bio. I vår visas Bill och hemliga Bolla, Ur en kos bok, Bara knyt, Alfons! och Linnea i målarens trädgård.

Plats: Hagabion, Linnégatan 21, onsdag 7 februari till och med torsdag 25 april, för tider se hagabion.nu 

Hemliga Klubben är tillbaka med nya låtar och en fantastisk liveshow.

Hemliga Klubben är tillbaka med nya låtar och en fantastisk liveshow.

Pressbild

Hemliga Klubben. Hemliga Klubben ger er Festhalt 100%. Efter ett hyllat debutalbum släppte de EP:n “Tänk om vi dör!” och laddar nu upp inför att släppa ny musik och en maxad turné 2024. Förbered er på nya låtar, klassiker och självklart en hel del ös!

Plats: Pustervik, Järntorgsgatan 12–14, lördag 10 februari, på scen, kl. 20.00.