Håbo

I mitten av december gick Håbo kommun ut och sökte en projektledare för mat- och musikområdet på Håbo Festdag. Det vill säga, personen som ska ha ansvaret för det som också kallas festtältsområdet, där det är full fart redan från fredagskvällen innan själva festdagen. Nu börjar man närma sig slutet på jakten.

– Vi har fått in fler ansökningar än jag trodde, vilket är jättekul. Det är både lokalt folk och människor utifrån som har sökt, säger Birgitta Persson, som är kultursamordnare av externa evenemang och som fortsätter i sin roll som projektledare för hela festdagen.

– Vi hoppas vara klara någon gång i slutet av januari, början av februari, lägger hon till.

Vad är det ni söker?

–  Vi söker en person för festtältsområdet med mat, dryck, planering och bokning av artister till kvällsunderhållning för vuxen publik samt vara med och bestämma dagens program.

Tältet flyttas

It seems that you don't have a PDF plugin for this browser. Click here to download the PDF file.

Så här såg festområdet ut förra året på Håbo Festdag. I år växer det ytterligare.

Håbo kommun

2022 växte Festdagen jämfört med tidigare upplagor och i år tar man ytterligare kliv. Bland annat kommer området starta redan i kommunparken och festtältet kommer med all sannolikhet att flyttas.

– Förra året hade vi en så trevlig dag och något många uppskattade var den röda tråden, med hur allt var planerat med till exempel teaterträdgården, aktivitetsparken och alla uppträdanden, säger Birgitta Persson.