Herkulesgatan 5, Kville Populära, numera pizzakedjan, Paradiset har tagit sig från Saltholmen via Mariaplan till Hisingen. På Paradisets tredje restaurang i Kville kan gästerna nu njuta av ställets karaktäristiska ovala pizzor med inspiration från Sicilien som serveras direkt på brickan, tillsammans med en sax.

Paradiset startade 2019 i den gamla kallbadsparken på Saltholmen, som förr i tiden kallades just Paradiset. Sedan dess har den lilla kaffestugan fyllts med liv och en pizzaugn från Napoli under vår- och sommarsäsongen.

Obie Spa. Här finns både torr bastu och varma källor men även in iskall bastu.

Obie Spa. Här finns både torr bastu och varma källor men även in iskall bastu.

Pressbild

Varma källor och iskall bastu

Clarion Hotel Draken har öppnat sitt nordiska spa, Obie Spa. Med en mix av urbana element och nordisk kultur är tanken att skapa en social atmosfär som fokuserar på avkoppling och reflektion. Genom att kombinera elementen eld och vatten, erbjuder Obie Spa en helhetsupplevelse som syftar till att förena kropp och själ med naturen. Genom värme, ljus, kyla och reflektioner är tanken att skapa en atmosfär som ger perspektiv till en annars hektisk tillvaro.

"Vi vill ta med våra gäster på en resa där man kan låta sig förföras av det nordiska klimatets lustfyllda dramatik och samtidigt utmana sig själv att ta sin tid att reflektera", säger Niclas Brage Joxelius, Marknadschef på Clarion Hotel Draken.

Foajén. Unity Jazz öppnar en efterlängtad bakficka.

Foajén. Unity Jazz öppnar en efterlängtad bakficka.

Instagram

Dekadent bakficka förgyller jazzhak

Kyrkogatan 13, Centrum Hos Unity Jazz serveras medelhavsmat, fina viner och goda ostar. Ostfondue är en signaturrätt lika så är livemusiken ställets usp. Nu expanderar jazzhaket med bakfickan Foajén.

⁠⁠"Drömmen om bakfickan som den skulle vara har levt i oss sedan vi öppnade Unity, och nu blir drömmen verklighet! Det blir innerligt, personligt, dekadent och lite tjusigt.⁠"