Kvinnan besökte spaanläggningen tillsammans med två väninnor. Kvinnorna hade bokat ett spa-paket där det bland annat ingick en 30-minuters lång massagebehandling.

Alla gick in samtidigt till olika massörer för att få massage. Men, enligt domen, dröjde massagen för en av dem och de andra två fick vänta på att hon skulle komma ut. Och när hon till slut kom ut var hon skärrad, uppger hennes vänninor för Södertörns tingsrätt.

"Svettig och flåsade"

I tingsrätten berättar den utsatta kvinnan om hur massören, redan innan massagen skulle börja, flera gånger frågade henne om hon ville ha en erotisk massage, vilket hon sa nej till. När massagen sedan pågick fortsatte kränkningarna genom att mannen masserade hennes skinkor och insidan av låren nära hennes kön på ett olämpligt sätt.

Massören fortsatte att prata om erotisk massage och sa att många av hans kunder ville ha det och föreslog att de skulle byta kontaktuppgifter senare. Kvinnan berättar också att massören var svettig och flåsade efter massagen.

Massören förnekar det hela och menar att han utfört en vanlig massage. Men tingsrätten tror honom inte. De tycker att hans berättelse är motsägelsefull och att hans svar är svävande och diffusa.

Flera kunder har klagat

Tingsrätten anser att kvinnans berättelse är trovärdig och dessutom styrks av flera utomstående vittnen som bekräftar hur skärrad hon varit.

Dessutom uppger mannens arbetsgivare att spa-anläggningen har fått in flera klagomål från kvinnliga kunder om att massören har tafsat på dem under massagen och masserat deras bröst och könsorgan och att han därför beslutat att mannen inte längre får massera kvinnliga kunder.

Mannen är tidigare dömd i Svea hovrätt för sexuellt ofredande. Södertörns tingsrätt har nu dömt mannen till en månads fängelse för sexuellt ofredande. Mannen ska även betala 10 000 kronor i skadestånd till kvinnan.