Torstuna - Örsundsbro

Lördag 00.15

Olovlig körning. När polispatrull kontrollerar en A-traktor mellan Torstuna och Örsundsbro visar det sig att föraren saknar behörighet att framföra fordonet och rapporteras för olovlig körning.

Västerleden

Lördag morgon

Skadegörelse. En man som kastat in en stor sten genom ett lägenhetsfönster på Västerleden i Enköping är identifierad och misstänkt för skadegörelse.

Rombergsgatan

Lördag

Inbrott. Ett inbrott i ett förråd upptäcks av förrådsinnehavaren.

Ekenkällsgatan

Lördag.

Skadegörelse. Boende på Ekenkällsgatan i Enköping upptäcker att någon har skjutit paintbollsfärg på bostaden. Anmälan om skadegörelse är upprättad.

Torggatan

Lördag fm

Misshandel. En man slår en annan man med ett knytnävslag i ansiktet. Gärningsmannen är identifierad och anmälan gällande misshandel är upprättad.

Badhusgatan

Lördag

Stöld. En rullator stjäls under lördagen från ett trapphus på Badhusgatan i Enköping.

Ica Stjärnköp

Lördag em

Ringa stöld. En man född på 80-talet stjäl varor ifrån Ica Stjärnköp i centrala Enköping, han lämnar butiken utan att betala för varorna. Han identifieras på platsen och är nu misstänkt för ringa stöld.

Torggrillen

Lördag em

Ringa misshandel. Utanför Torggrillen slår en man till en annan man av okänd anledning. Polis kommer till platsen och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

Stockholmsvägen

Lördag 19.30

Smitning. En övergiven krockad hyrbil upptäcks av polis på lördagskvällen. Då ingen förare ger sig tillkänna för polisen skrivs anmälan om smitning ifrån olycksplats.

Riksväg 55

Lördag 19.30

Drograttfylleri. När polis kontrollerar ett fordon på riksväg 55 blir föraren, en kvinna född på 80-talet, misstänkt för drograttfylleri.

Circle K

Söndag natt

Stöld. Då personal på Circle K Malmagatan i Enköping upptäcker att gods har tillgripits ifrån butiken granskas övervakningsfilm och där syns gärningsmannens agerande. Anmälan gällande stöld är upprättad.

Ormvråksgränd

Söndag em

Misshandel mm. Efter ett lägenhetsbråk griper polispatrull en man född på 80-talet. Han blir misstänkt för misshandel och anhållen efter de inledande förhören. Han är även misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott (eget bruk). Utredning pågår.