Centrum

Med hjärtat i de tidigare hundutställningarna välkomnar MyDOG alla hundälskare med eller utan hund. Under fyra dagar ska besökarna få ta del av allt vad hundliv har att erbjuda - som exempelvis shopping, uppvisningar, brygghoppning, föredrag och prova-på-aktiviteter. Dessutom är alla välkomna att besöka rasklubbstorget för att träffa och bekanta sig med olika hundraser.

Och givetvis är även de fyrbenta vännerna välkomna att delta som besökare.

– Det känns fantastiskt att äntligen få bjuda in Sveriges hundälskare till MyDOG 2023 efter två år av pandemi. Vi har ett fullspäckat program för hundutställare, hundägare och alla som är nyfikna på hundliv under trettondagshelgen där både två- och fyrbenta är välkomna. Vi hoppas på många härliga möten och önskar alla hundutställare ett extra stort lycka till, säger Tommy von Brömsen i ett pressmeddelande.

8 000 hundar

De två hundutställningarna har deltagare från alla världens hörn och i år förväntas cirka 8 000 hundar delta där de flesta av världens raser finns representerade. 

På plats under mässan finns även hundprofiler som Fredrik Steen, Anders Bagge och Anders Hallgren. Målet med MyDOG är att vara ett inspirerande event för alla hundintresserade.

Årets nyhet är aktiviteten brygghoppning som innebär att en apporterande hund hoppar från en brygga ut i en pool. Det är en relativt ny hundsport men börjar bli alltmer populärt i Sverige.