Gratis chokladdryck – så ska Moderaterna ta hem valet. Foto: Mostphotos

Moderaterna raggar röster med gratis O’boy

Mitt i den rådande O’boy-krisen gör Moderaterna i Sollentuna vad de kallar ”en hjälpinsats”: gratis chokladmjölk till alla. – Som småbarnsförälder är jag medveten av vikten att familjens rutiner inte bryts i onödan, säger Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressutskick.

  • Publicerad 16:46, 4 sep 2018

Ingen kan ha missat den rådande O’boy-krisen. På grund av ett tekniskt problem hos tillverkaren är det för tillfället brist på det populära chokladpulvret i butiker runt om i hela Sverige.

Men nu kommer Moderaterna till undsättning för alla med O’boy-abstinens.

I morgon onsdag den 5 september bjuder Moderaterna Sollentuna alla som kommer förbi deras valstuga på Turebergs Torg på ett glas av chokladdrycken – en aktion som benämns som ”en hjälpinsats i O’boy-krisen” i ett pressmeddelande.

– Som småbarnsförälder är jag medveten av vikten att familjens rutiner inte bryts i onödan. Några av Moderaternas starka frågor är ordning och reda, god hushållning samt ansvarstagande. Vi applicerar nu alla dessa egenskaper och bjuder alla Sollentunabor som passerar vår valstuga på ett glas välbehövlig O’boy. Som ett uttryck på god välvilja bjuder vi även samtliga valarbetare på torget oavsett vilket parti de tillhör, säger Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande, i pressutskicket.

Serveringen startar vid 11.00 och håller på så långt lagret räcker.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Förslaget: Låt kameror på bussar bötfälla bilister

Nyheter Framkomligheten för bussar i staden måste bli bättre. För att nå dit vill regionen sätta kameror på bussar som kan plåta bilister som bryter mot trafikregler. Boten kommer sedan på posten. "Många...lördag 5/12 15:15

Snön i Väsjöbacken dröjer – inga minusgrader i sikte

Nyheter Mildvädret ett värre hot mot slalomsäsongen än coronan Förra säsongen var den första sedan Olle Carlsson började jobba med Väsjöbacken för 33 år sedan som backen inte kunde öppnas alls. Nu hoppas snömakaren innerligt på bättre lycka, och väntar otåligt...lördag 5/12 7:00