Området där en eller flera bajskastare slagit till två gånger på två år.

Kvinna attackerades med bajs i Bagis redan för två år sedan

En bajskastare i Bagarmossen har slagit till förr. För två år sedan utsattes en kvinna för en liknande attack som den i söndags, i samma område.

  • Publicerad 15:10, 26 maj 2015

Vår artikel om den brutala bajsattacken i Kärrtorp/Bagarmossen har fått stor uppmärksamhet. Nu har vi pratat med en kvinna som säger att hon utsattes för exakt samma sak sommaren 2013. I samma område.

Kvinnan gick ensam en lördag vid tiotiden på morgonen på vägen i Nackareservatet mellan Byälvsvägen och Söderbysjön. Hon beskriver hur en man med ljust hår kastade en påse med avföring mot hennes ansikte samtidigt som han cyklade förbi. Han missade ansiktet, men bajset träffade hennes axel.

Förundersökning nedlagd

Mannen cyklade vidare en bit och stannade sedan på vägen framför henne. Kvinnan flydde då in i skogen och mannen försvann.

– Jag fick bajs på jackan. Jag sprang hem och var fruktansvärt chockad och kränkt och ringde polisen direkt och gjorde en anmälan. De sa i princip genast att det här inte lät som något att göra något åt. Senare fick jag hem ett brev om att förundersökningen lagts ner. Nu försöker jag få tag i polisen för att prata med dem igen, säger kvinnan.

Närpolisen Kristina Forsgren i Bagarmossen har sagt att hon återkommer med en kommentar senare i veckan.