Vojtech Bagin Foto: Anders Ekström

Vojtech ordnade segern för Rotan

Tjecken Vojtech Bagin blev med sina två mål matchhjälte för Rotan i 5-4-segern mot Alunda.

  • Publicerad 09:10, 20 nov 2017

Rotebros innebandyherrar tog på lördagen sin femte raka seger i division 1-spelet. Men som vanligt så satt segern långt inne.

Hemmamatchen mot Alunda var länge jämn och lagen följde varandra upp till 4-4. Det luktade förlängning – men då klev Vojtech Bagin fram. Ni vet den tjeckiska landslagsmannen som kom i somras.

Med sitt andra mål i matchen dunkade 24-åringen in sitt sjätte mål för säsongen. Det innebar 5-4 och tre nya härliga poäng. Och detta inför 134 entusiatiska åskådare i nya Rotebrohallen.

Formstarka Rotan ligger trea i division 1 östra Svealand efter nio omgångar. På lördag väntar jumbon Björklinge borta.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Mellanstadiet på Kärrdalsskolan stänger i nästa vecka

Nyheter Sjukfrånvaro på nära 50 procent i personalen I nästa vecka är det distansundervisning som gäller, åtminstone måndag–onsdag, för mellanstadieeleverna på Kärrdalsskolan. Det beslutade utbildningsnämndens ordförande Soley Aksöz Lithborn (M) i dag....fredag 27/11 16:19

Forskare från Sollentuna söker svar om covid-19

Nyheter "Hoppas bidra till forskningsresultat som kan rädda fler liv" Hjärt- och kärlsjukdom och vissa lungsjukdomar ger ökad risk för allvarliga komplikationer för dem som drabbas av covid-19. Därför har Hjärt-Lungfonden delat ut ett akutanslag till PhD Daniel...fredag 27/11 10:50