Enköpings SK:s truppbygge inför nästa säsong fortsätter. I mitten av december gjorde ESK klart med Calle Siljander från IK Franke.

Därefter har Enköpingsklubben gjort klart med Kevin Lundin från Kvarnsveden och Andreas ”Adde” Johansson från lokalkonkurrenten Fanna BK.

Under fredagen offentliggjorde klubben sitt fjärde nyförvärv inför nästa säsong. 26-årige mittfältaren Rasmus Lindgren som senast kommer från spel i Sandviken IF. Men har dessförinnan även gjort ett par inhopp i Allsvenskan för Helsingborgs IF, samt sju Superettan-matcher.

– Efter de fem åren i Helsingborg flyttade jag hem till Dalarna igen, säger Rasmus. Först blev det spel i Brage, där vi vann ettan. Sedan en halv säsong i Kvarnsveden, innan jag gick till Sandvikens IF, Rasmus Lindgren till ESK.nu.

Lindgren var och provtränade för ESK i december.

– Jag var här och tränade en gång i december och det kändes väldigt bra, säger Rasmus. Mitt kontrakt med Sandviken gick ut och de ville förlänga. Men jag kände att det var dags för ett miljöombyte och då passade ESK bra.

Ordförande Pelle Johansson är nöjd över att Lindgren skrivit på för ESK.

–  Han är en intressant spelare som jag tror att vi kommer att få mycket nytta av, säger han till ESK.nu och fortsätter:

–  Sedan måste jag också ge Sandviken ett extra plus. Vi har haft en väldigt bra dialog hela tiden och övergången har gått mycket smidigt. All heder till dem.