Ny på jobbet. Karwan Zarifnejad, 31, blir ny huvudtränare för Fannas herrar. Foto: Fanna BK

Han är Fannas nya huvudtränare

Fanna BK:s herrar har gjort klart med en ny huvudtränare. – Jag gillar ambitiösa spelare som vill utvecklas, säger Karwan Zarifnejad.

  • Publicerad 09:38, 18 nov 2020

Fanna BK:s herrar lyckades inte förnya kontraktet med Division 2 den gångna säsongen. Nästa säsong väntar spel i Division 3. Lagbygget har redan börjat.

I veckan gjorde klubben klart med en ny A-lagstränare. Den 31-årige Västeråsaren Karwan Zarifnejad, med tränarerfarenheter från bland annat IK Franke och Västerås SK:s pojklag. Han har redan en strategi för laget nästa säsong.

– Man kan förvänta sig ett Fanna som genom bollinnehav kommer kontrollera matcherna och kommer försöka ta sig igenom motståndarnas lagdelar genom kortpassningsspel. I defensiven vill vinna tillbaka bollen snabbt och högt upp i plan, säger Karwan till Fannas hemsida och tillägger:

– Jag gillar ambitiösa spelare som vill utvecklas. Spelarutveckling är något jag brinner för och känner att jag har mycket att bidra med. De spelare som kommer till Fanna ska vara träningsvilliga, vilja fortsätta utvecklas och nå framgång.

Kommunens idrottsstipendium går till löpartalang

Sport Vad har en långdistanslöpare, en golfspelare med sikte på USA och en bordtennisspelare gemensamt? De har alla tre tilldelats Enköpings kommuns idrottsstipendium. – Jättekul att bli uppmärksammad,...onsdag 17/2 15:39