Fjäderboll i Fjärdhundra – kostnadsfritt tidsfördriv

Allmänheten inbjudes att spela gratis badminton i Fjärdhundra sporthall.

  • Publicerad 01:15, 14 dec 2020

Allt tjat om padel har kanske lett till att många glömt bort att det finns racketsporter av mer klassisk sort. Fjärdhundra SK erbjuder badmintonträning i Fjärdhundra sporthall.

Fritt fram

Träningen är gratis och är öppen för allmänheten. Däremot får den som vill gärna bli medlem i föreningen. Deltagare måste också boka träningen i förväg. Bollar och racketar finns att låna på plats.

Håll avstånd

Givetvis gäller också vissa restriktioner på grund av coronapandemin. Samtliga spelare måste tänka sig för när det gäller att hålla två meters avstånd. Detta gäller särskilt vid ingången till hallen via foajén. Vid lån av utrustning gäller obligatorisk handtvätt samt användande av handsprit före och efter. Sanitetsartiklar finns på plats. Spelarna måste komma färdigombytta och får duscha hemma.

Bara singelspel är tillåtet, Endast om medspelarna är från samma hushåll är det tillåtet med dubbelspel.

Deltagare får vara på plats tidigast 15 minuter före och senast 30 minuter efter träningen.

Träningsmatcher

Fjärdhundra SK kommer att ha kontakt med Upplands badmintonförbund för att få till träningsmatcher mot andra föreningar för den som vill.

Badminton

När? Måndagen den 14 december, klockan 20.00 till 22.00.
Fredagen den 18 december, klockan 18.00 till 20.00.
Söndagen den 20 december, klockan 15.00 till 17.00.

Bokning: Bokning görs på e-postadressen
steelfixxer@live.se

Mittfältare med allsvenska meriter klar för ESK

Sport Mittfältare med både allsvenska och pojk- och u-landslagsmatcher på meritlistan ansluter till ESK. – Jag kände att det var dags för ett miljöombyte och då passade ESK bra, säger Rasmus Lindgren till...fredag 8/1 14:01