Om Mitt i

Lokaltidningen Mitt i – nära, aktuell och trovärdig

Mitt i ska vara stockholmarnas förstahandsval för lokala nyheter genom att vara nära, gajda och överraska våra läsare.

När Mitt i startade 1982 var de viktigaste grundtankarna att alla skulle ha råd och möjlighet att ta del av lokala nyheter. Med Mitt i fick stockholmarna en stark röst som förenar och utvecklar det lokala samhället och som belyser även de delar av stan som få bevakar.

I dag, snart 40 år efter starten, finns vi i flera kanaler och under hela veckan – med tidningen i brevlådan varje helg och på de 31 lokala sajterna varje dag.

Vi rapporterar om nyheterna som berör och engagerar er läsare. Det gör vi genom att granska det som inte fungerar samtidigt och lyfter fram det som gör våra kommuner och stadsdelar till bättre platser att bo på.

Här spelar ni läsare en viktig roll. Ni ger oss tips och idéer och hjälper oss att ständigt bli bättre. Så fortsätt tipsa och ge oss respons på det vi gör eller borde göra.

Förutom våra lokala nyhetssajter ryms även Allt om Stockholm i Mitt i-familjen. Nöjessajten alltomstockholm.se finns för dig som vill ha koll på allt som händer i Stockholms krog- och nöjesvärld.

Lyssna gärna också på våd podd mitti.se/stockholmspodden och följ oss på instagram och någon av våra lokala facebooksidor. För att inte missa några nyheter – ladda ner vår app och få lokala pushnotiser från våra 31 sajter.

Mitt i finns i 31 kommuner och stadsdelar i Stockholmsområdet och på redaktionen jobbar 53 journalister. Med 1,3 miljoner läsare är vi Stockholms i särklass mest lästa tidning.

All vår journalistik ska göras på ett ansvarsfullt sätt och med hög trovärdighet. Här kan du läsa mer om våra pressetiska regler.

Mitt i är partipolitiskt obunden.

Om ägarna

Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB ägs sedan juli 2020 av Ge-Te Media.
tf. Ansvarig utgivare: Jakob Larsson och vd är Patrik Vincent.

Postadress:
Lokaltidningen Mitt i Stockholm AB
Box 47309, 100 74 Stockholm.
Telefon:  08-550 550 00