Det blev ingen Guldliljan­gala 2020. Inte heller en nedtonad prisceremoni på Enköpings golfklubb i höstas som det var tänkt.

Det satte restriktionerna stopp för. Men pristagarna skulle ändå få sina utmärkelser innan året var slut.

Möttes på Buster

I slutet av förra veckan åkte representanter från Företagarna Enköping runt och delade ut priserna. Ett av stoppen var på Buster Sport på torsdagsförmiddagen där föreningen och Enköpings kommuns tidigare marknadschef Arne Wåhlstedt mötte upp entreprenören Ola Bigelius för att dela ut Arne Wåhlstedts vandringspris.

I nomineringen står det:

”Den här personens engagemang, för vår kommuns utveckling, har inga gränser. I och med att den här personen pratar, tar beslut och agerar i dubbel hastighet så hinner personen ifråga att uträtta mer än de flesta.”

– Det känns bra, det känns roligt. Det känns som att man får uppskattning för det man gör. Och jag är ju aktiv på många fronter, det är väl det. Jag är med i en del idrotter och sitter i ett antal styrelser, säger prismottagaren Ola Bigelius.

Det står i nomineringen att du pratar i dubbel hastighet?

– Jag tror nog inte att det är med flit, det har nog bara blivit så. Men jag får nog mer gjort på det sättet, säger han med ett leende.