Branden är fullt utvecklad. Foto: Läsarbild Björn Nordgren

Villa i Töjnan totalförstörd – en till sjukhus

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades 07.23 på onsdagen om en brand i en villa i Töjnan i Sollentuna. En person har förts till sjukhus.

  • Publicerad 08:12, 13 feb 2019

När räddningstjänsten kom till platsen var det ingen person kvar i huset, men en person som tagit sig ut ur villan fick föras till sjukhus för vård och kontroll.

– Det är en utvecklad brand och räddningstjänsten håller på och släcker, sa Per Fahlström på Stockholmspolisens regionledningscentral vid 8-tiden.

I nuläget är det oklart hur branden har startat. Enligt personer på plats brann det för fullt och flera invånare i centrala Sollentuna såg brandröken på långt håll under morgonen.

Vid klockan 10 hade brandkåren lyckats släcka branden och en enhet är kvar på platsen och jobbar med eftersläckningsarbete. Villan är troligen totalförstörd av den omfattande branden.

– Vi kommer troligen vara kvar och jobba med eftersläckningsarbete större delen av dagen, säger Josef Gustafsson på Storstockholms brandförsvar.

SL: Nu öppnar vi framdörrarna på bussarna

Nyheter Blir först i Sverige Genom att installera skyddsglas vid förarhytten i bussarna blir SL först i Sverige att öppna framdörrarna under coronapandemin.fredag 4/12 15:00

Rättegång ställdes in då fritagning befarades

Nyheter Mystiskt telefonsamtal till häktet väckte misstankar Attunda tingsrätt ställde på torsdagen in rättegången mot en 16-årig pojke och tre gängkriminella som åtalats för inblandning i ett misslyckat beställningsmord. Orsaken var att man befarade ett...fredag 4/12 12:15