Polisen fick larmet klockan 18.53 på torsdagskvällen. Genrebild. Foto: Sacharias Källdén

Viftade med leksakspistol – polisen tillkallades

Polisen larmades till Kungsängen på torsdagskvällen efter att en person setts utomhus "med vad som bedöms vara ett vapen". Vid kontroll visade det sig att vapnet i fråga var en leksakspistol.

  • Publicerad 10:23, 6 maj 2022

På torsdagskvällen larmades polisen till Kungsängen med anledning av att en person setts utomhus med något som kunde vara ett vapen.

Flera patruller tog sig till Kungsängen för att kontrollera händelsen. På polisens hemsida skriver man: ”Det visade sig att det var fråga om en leksakspistol som observerats”.

Polisen uppger att en av deras patruller stannade kvar på platsen för att ”påtala olämpligheten med att vifta med ett vapenliknande föremål”.

Fastighetsbolag bjöd till gårdsfest

Brogårdsdagen i Tegelhagen med tipsrunda, politiker och korv. Korv, tipsrunda och en brinnande docka som räddningstjänsten släckte till barnens glädje gång på gång – detta var ingredienser då en av de stora fastighetsaktörerna i Tegelhagen bjöd in till...onsdag 25/5 15:51

Trerummare helt utbrunnen på Rosgården i Bålsta

Under måndagskvällen brann det i en lägenhet i Bålsta. Då räddningstjänsten kom till platsen slog redan lågor ut ur fönstret. – Jag och räddningstjänsten i Bålsta var först på plats, då var det en...tisdag 24/5 16:39