Foto: Mostphotos

Våren närmar sig: golfutrustning, utemöbler och cykel har stulits

Har du sett en cykelvagn bakom en turkos damcykel i "fel" sammanhang? En sådan har stulits från Rombergsgatan och polisen söker information om det stulna. I Blåljusrapporten också: stöld av utemöbler, drograttfylleri och golfklubbe-stöld.

  • Publicerad 10:50, 7 apr 2021

Linbanegetan

Tisdag 21.20

Drograttfylleri. En stockholmare i 25-årsåldern körde bil med narkotika i kroppen, misstänker polisen. Han var positiv på snabbtest. Mannen frigavs efter förhör.

Romgatan

Natt måndag - tisdag

Stöld. Utemöbler, ett bord och två stolar, har stulits från Jysk. Möblerna stod uppställda utomhus och var fastkedjade. Mellan måndag kl 17 och tisdag kl 9 stals de från platsen.

Rombergsgatan

Måndag-tisdag

Stöld. En cykel med cykelvagn har stulits på Rombergsgatan. Det är en turkos damcykel och en vagn med plats för två små.

Munksundet

28/3 - 6/4

Stöld genom inbrott. Golfutrustning värd 25.000 kronor har stulits ur ett låst garage på Munksundet någon gång un der de senaste två veckorna.

Våren närmar sig: golfutrustning, utemöbler och cykel har stulits

Nyheter Har du sett en cykelvagn bakom en turkos damcykel i "fel" sammanhang? En sådan har stulits från Rombergsgatan och polisen söker information om det stulna. I Blåljusrapporten också: stöld av...onsdag 7/4 10:50