Andreas Dahlqvist är omvårdnadschef Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset. Foto: Läsarbild Åsa Sommarström/Carin Wesström

Vallentunabo kan bli landets bästa vårdchef

Ledarna inom Vård och Omsorg, LiVO, har nominerat årets bästa vård- och omsorgschefer. En av tre finalister Andreas Dahlqvist från Vallentuna.

  • Publicerad 10:50, 9 nov 2018

70 nomineringar skickades in och tre finalister verksamma runt om i landet har utsetts. En av dem är Andreas Dahlqvist, som ansvarar för en enhet inom patientområdet bäckencancer. Den ligger på Danderyds sjukhus men drivs av Karolinska universitetssjukhuset.

Guldkransen är ett kvitto för både mig och vår verksamhet att vi gör något bra. Priset må uppmärksamma mitt ledarskap men det är hela vårt team som har bidragit till detta. Det känns kul att få fira tillsammans med mina chefer och medarbetare, säger Andreas Dahlqvist.

Inspiration

Guldkransen är en årlig utmärkelse som delas ut av Ledarna inom Vård och Omsorg, LiVO, med syfte att inspirera och visa på goda exempel. Vinnaren får ta emot utmärkelsen under LiVO:s stämma den 15 november.