Foto: Mostphotos

Upprepade inbrott i tält på Bredsandscamping

Har du sommarstuga eller husvagn i Bredsand? Se upp! – Vi tror att det är någon med lokal kännedom som begår inbrott där, säger Jonas Rickeborn på polisen i Enköping.

  • Publicerad 10:00, 24 nov 2020

Ormvråksgränd

Måndag 17.25-17.40

Skadegörelse. Ungdomar i 17-årsåldern kastade ägg och sten mot en väktarbil från Securitas på måndagens eftermiddag. Bakrutan och en sidoruta krossades på väktarbilen. Även en andra väktarbil som kom till platsen på begäran från den första utsattes för ägg- och stenkastning. Då polisen kom dit fanns inga gärningspersoner kvar.

Bredsands Camping

Helgen

Inbrott. Nu har det hänt igen. Någon har tagit sig in i ett förtält på Bredsands campingområde. Där har de stulit mat och dryck, närmare bestämt matlådor och fyra liter apelsindryck. Samma tältägare har drabbats förut på samma sätt.

Bredsand

Helgen

Inbrott. Tjuvar bröt upp ett fönster till en sommarstuga i Bredsand. De stal alkohol, champagne och whisky. Polisen tror att brotten i Bredsand hänger ihop och söker vittnen som kan ha iakttagelser som skulle kunna hjälpa polisen i jakten på den eller de skyldiga.

Dessa evinnerliga inbrott i källare...

Nyheter Vågen inbrott i källarförråd rullar vidare. Helgen har inte varit något undantag. Dessutom i bläljusrapporten: stor insats i jakt på man med vapen / en anhållen för drogbrott / kioskinbrott och en...måndag 25/1 10:47

Helikopterinsats mot luftpistolman

Nyheter Hade soft-airgun.måndag 25/1 9:21