Design. Över 50 platser i Upplands-Bro är inkluderade i postern. Foto: Privat

Upplands-Bros poster sålde direkt

David Thornell har gjort en poster bara för Upplands-Bro. Över 50 platser i Upplands-Bro har han inkluderat med hjälp av många förslag från engagerade ortsbor.

  • Publicerad 12:37, 7 sep 2017

David Thornell kommer ifrån Lidköping men han har gjort en poster för Upplands-Bro. Han har skapat posters i två år och har sammanlagt sålt över 30 000 stycken.

– Jag reser mycket och fotar, men sedan jag började designa också har det gått riktigt bra, säger David Thornell.

Han började med att göra sin hemstad och sedan började förfrågningar om att göra nya städer rulla in. Han fick flera förfrågningar om varför det inte fanns en poster för Upplands-Bro.

– Så jag fick sätta i gång och göra en. Jag fick hjälp av massor med folk från orten.

Det tog honom ett tag att gå igenom alla hundratals förslag.

– Det är otroligt att det finns så många ställen, och folk tycker att det är så kul att få med sitt ställe. Det var omöjligt att få plats med allt och ändå hålla den snygg, men vill man beställa och verkligen saknar något så går det alltid att ordna, säger David Thornell.

Men många köper den som den är. Postern började sälja så fort den blev klar. Den går att köpa i fem olika storlekar på wallstars.se, som David Thornell själv skapade för ett år sedan.

Ubro-postern

Postern finns i fem olika storlekar, från 30x40 cm upp till 70x100 cm.

Priserna sträcker sig från 199 kronor för den minsta upp till 449 kronor för den största.

”Glädjefyllt att kunna vaccinera”

Vaccinationen mot covid-19 igång. Den 30 december påbörjades arbetet med att vaccinera mot covid-19 i Upplands-Bro. ”Det kändes väldigt skönt att kunna avsluta förra året med att börja vaccinera”, säger Angelica Chibout, chef på...fredag 22/1 16:40

Coronaläget i Upplands-Bro just nu

Antalet bekräftade fall minskar. Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror har antalet coronafall i Upplands-Bro blivit färre.fredag 22/1 16:38