Design. Över 50 platser i Upplands-Bro är inkluderade i postern. Foto: Privat

Upplands-Bros poster sålde direkt

David Thornell har gjort en poster bara för Upplands-Bro. Över 50 platser i Upplands-Bro har han inkluderat med hjälp av många förslag från engagerade ortsbor.

  • Publicerad 12:37, 7 sep 2017

David Thornell kommer ifrån Lidköping men han har gjort en poster för Upplands-Bro. Han har skapat posters i två år och har sammanlagt sålt över 30 000 stycken.

– Jag reser mycket och fotar, men sedan jag började designa också har det gått riktigt bra, säger David Thornell.

Han började med att göra sin hemstad och sedan började förfrågningar om att göra nya städer rulla in. Han fick flera förfrågningar om varför det inte fanns en poster för Upplands-Bro.

– Så jag fick sätta i gång och göra en. Jag fick hjälp av massor med folk från orten.

Det tog honom ett tag att gå igenom alla hundratals förslag.

– Det är otroligt att det finns så många ställen, och folk tycker att det är så kul att få med sitt ställe. Det var omöjligt att få plats med allt och ändå hålla den snygg, men vill man beställa och verkligen saknar något så går det alltid att ordna, säger David Thornell.

Men många köper den som den är. Postern började sälja så fort den blev klar. Den går att köpa i fem olika storlekar på wallstars.se, som David Thornell själv skapade för ett år sedan.

Ubro-postern

Postern finns i fem olika storlekar, från 30x40 cm upp till 70x100 cm.

Priserna sträcker sig från 199 kronor för den minsta upp till 449 kronor för den största.

Prisuppgång på bostadsrätter i Upplands-Bro

Största uppgången på 4 år. Under perioden oktober-december gick priserna på bostadsrätter i Upplands-Bro upp med 13 procent visar färska siffror från Svensk Mäklarstatistik. Det här är den största uppgången på fyra år,...tisdag 26/1 9:59

Godissugen rekryt ertappad

Värnpliktig bröt mot order – får varning. En av de värnpliktiga vid Livgardet i Kungsängen valde att trotsa ett beslut om karantän i november i fjol. Den värnpliktige lämnade sitt rum för att hämta godis hos en annan rekryt på förläggningen....måndag 25/1 14:39