Polisen på plats i Eriksberg den 2 augusti. Foto: Blåljusbilder

Uppgifter: Polisen har identifierat medhjälpare

Polisen har identifierat ännu en misstänkt för inblandning i mordet på 12-åriga Adriana i augusti, enligt uppgifter till Aftonbladet.

  • Publicerad 19:27, 17 nov 2020

Sedan tidigare har polisen misstankar mot två andra personer. Enligt uppgifter till Aftonbladet har polisen nu genom intensivt utredande och så kallad inre spaning identifierat ytterligare en person. Denne ska vara misstänkt för medhjälp till mordet som polisen utreder som en felskjutning.

Ingen gripen

Polisen kommenterar dock inte några uppgifter officiellt och ännu är ingen gripen för inblandning i mordet på Adriana natten mot 2 augusti utanför McDonalds och Shell i Eriksberg i norra Botkyrka.

Olika fynd

Vid mordet öppnades eld från en Audi som sedan försvann från platsen. Enligt tidigare uppgifter till Aftonbladet har polisen säkrat spår efter en man i den vita Audi som hittades utbränd i Sollentuna ett par dagar efter mordet. Polisen hade dessförinnan gått ut med en bild på bilen.

Utöver fynd i bilen ska polisen enligt tidningen också ha säkrat spår efter en annan man på de tomhylsor som hittades efter skjutningen.

Åklagaren Jan Tydner ville när Mitt i talade med honom i slutet av oktober inte ge några detaljer kring vad polisen kommit fram till. Inte heller hade polisen häktat någon i sin utevaro, vilket sker när polisen efterlyser någon.

– Nej, och generellt uttalar jag mig inte om vi har folk efterlysta eller inte, sade kammaråklagare Jan Tydner.