Foto: Mostphotos

Ungdomar misstänks ha anlagt två bränder på Korsängen

Det brann vid gymnasiet. Det brann vid rugbyklubben. En polisteori är att de ungdomar som sågs springa därifrån har något med brotten att göra.

  • Publicerad 16:44, 26 jul 2021

Westerlundska gymnasiet.

Fredag 01:30

Skadegörelse genom brand. En hög med föremål som samlats ihop på gymnasiets baksida sattes i brand under natten till fredagen. Ungdomar som sågs på platsen sprang därifrån och anträffades sedan inte trots polisens eftersök.

På lördag förmiddag upptäckte rugbyklubben att två soptunnor utanför deras lokal eldats upp. En teori är att det är samma gärningsmän som vid branden bakom Westerlundska.. Även här har anmälan om skadegörelse skrivits.

E18 Annelund

Lördag 10.38

Rattfylleri. En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattfylleri sedan han vid kontroll lämnat positivt utandningsprov.

St Persgatan

Lördag 12.28

Rattfylleri. En man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av alkohol och droger. sedan han lämnat positivt utandningsprov.

Örsundsbro båthamn

Lördag 18.00

Stöld av båt. Personer anlände till Örsundsbro i i båt som lämnades på platsen. Den tycktes vara stulen och polis som kom till platsen konstaterade att tändningslåset var intryckt. Båten togs i beslag.

Man slog till ammande kvinna

Nyheter En 34-årig man döms till samhällstjänst för att bland annat ha slagit sin sambo när hon ammade dottern.måndag 27/9 10:35

Krönika: Med en fläskkotlett i tanken

Nyheter Vi borde vara fler som frågar efter 100 procent biodiesel. För en krona mer per liter kan du som tankar diesel få ett godare samvete: Förnybart biobränsle till sista centilitern. Fungerar i alla bilar. Men alltför få känner till den miljövänliga dieseln....fredag 24/9 13:12